Инстаграм keeppositive

#Фотографии keeppositive

Shity_kh👑

  • 20.11.2017 03:02
  • 0
  • 0

Good morning "Make The Most Of This Day, Laught, Love, Read, Live, Learn, Play Dream Just Happy " 😍😘😘👼😊👼😘😘😍 #happymonday #startweekdays #bismillahirrahmanirrahim #barakallah #keepistiqomah #keeppositive #keepsmile #beproudofyourself #allahalwayswithme

Jade Sheldon <3

  • 20.11.2017 02:39
  • 4
  • 0

I will always have this piece of my heart that smiles whenever i think of you ❤ #smiles #quotes #stayingstong #keeppositive #sundayvibes

Georgina Louise

  • 20.11.2017 02:30
  • 4
  • 0

Whatever life throws at you. Keep smiling. #smile #selfie #keeppositive #forward #keepgoing #breath #cheeseysmile #brunette #positivevibes #justsmile

febry ellysa c tambaritji

  • 20.11.2017 02:26
  • 0
  • 0

Good morning lovers n haters.. 😘 GBu all.. 🙏 : : #monday #blessings #keeppositive #morningquote

  • 20.11.2017 01:08
  • 83
  • 3

You vs You, once you shed all the negativity that holds you back . #YouVsYou #bepositive #keeppositive #staypositive #shinebright #skakeitoff #refracttheshitoutofit

Sharlee marlee

  • 20.11.2017 00:10
  • 10
  • 1

When you feel like the worlds against you turn right around and say nah i aint goin down #keeppositive

mathy&will-Stelle R.

  • 20.11.2017 00:02
  • 17
  • 0

"Se Fuerte para que nadie te derrote, se Noble para que nadie te humille, se Humilde para que nadie te ofenda y sigue siendo Tu para que nadie te olvide" . . . . #motivacion #motivation #happy #happysunday #smilinggirl #smiligforever #god #agradecida #exitos #fuerzas #mama #bienestar #vida #vidasaludable #exited #lovemylife #lifestyle #womenstrong #mylife #fun #nice #keepsmile #keeppositive #positiva

HarrietHearle

  • 19.11.2017 23:57
  • 4
  • 0

MONDAY MORNING BLUES🙄🙈😥...LETS HOPE THE SUN CONTINUES TO KEEP SHINING ALL WEEK🌞👍♥️#mondaymornings #mood #cantbebothered #hurryupweekend #sunshine #missinghome #notinterestedtoday #keeppositive

Tonia Sliusarenko

  • 19.11.2017 23:57
  • 38
  • 0

Can’t express how amazing this guys are🙈”lord of the dance” 💃 stoke my heart ❤️ throwback to my dancing life☝️#believer #hapinessishere #lordofthedance #rocksout #dancingmachine #keeppositive #joy

Geraldine Rose Castillo 🍃

  • 19.11.2017 23:44
  • 89
  • 0

La juventud es el paraíso de la vida, la alegría es la juventud eterna del espíritu. Ippolito Nievo. #stayhappy #sunday . . . . . . . #keeppositive #motivation #positivevibes #keepstrong #keepsmile #keepgoing #quotes #nevergiveup #staypositive #positivethinking #success #positiveenergy #positivequotes #keepsmiling #bepositive #goodvibes

Elba Martinez👩🏻‍🌾🐝🌾

  • 19.11.2017 22:45
  • 6
  • 0

This is my #positivethinking #rusticframe I made with #autumnleaves I picked up. I have this frame in my bathroom so I can #preparemyself as I get ready to start my day and stay #intune with my #lifepurpose and #keeppositive all day. #namaste 🧚🏼‍♀️

Shannon

  • 19.11.2017 22:15
  • 20
  • 1

When I’m stressed about homework, papers, finals and just law school in general, I try to focus on the good times and the light at the end of the tunnel ⚖️💡 #thankyouforkeepingmesane @vgchiarelli ❤️ #lawschoolstress #finalsalmosthere #keeppositive #thinkhappybehappy

  • 19.11.2017 22:02
  • 143
  • 31

#staysmiling #keeppositive

Lance & Cheryl

  • 19.11.2017 21:19
  • 17
  • 0

How people treat others, is a direct reflection of how they feel about themselves. If someone treats you poorly, keep being you. Don’t let someone else’s bitterness change the person you are. But no matter how good your heart is, eventually you start treating people the same as they treat you. Self worth is key. You either walk away, or teach them how to treat you. #selfworth #keeppositive

  • 19.11.2017 20:43
  • 8
  • 2

Most of you know I suffer with terrible Anxiety especially around people and talking isn’t really my forté🌙 This last week the strangers have been the one’s who have put a smile on my face and held me together.... They May not be here to see this, but I am so thankful for all the wonderful people I have met this past week, who have stopped to chat because they have wanted too, who went out of their way to make me feel like there are still good people out there... To the people who care enough to ask “ How my days been. “ or the people who paid me a lot of compliments, to the person who gave me a tissue when I got teary, to the odd person who asks “ if I would like to be their friend and not forgetting the people I met today, who ended my week with a huge smile. 🌻 I truly have met some beautiful people and whether we never meet again, only talk a few times or become forever friends - I will always share a memory with them. 🌻 Oh and to my real friends, my followers and my family for the love 🧡 #bethebestversionofyourself #bethankfull #makememories #keepyourheadup #keepsmiling #deepthoughts #thankyou #keeppositive #anxietyfighter

unicornj

  • 19.11.2017 19:36
  • 24
  • 2

Bright smiles light up the world and gently push away any negativity in the air. . •••••••••••••••••• @olivialuciahorton Photography @wendyhortonphotography •••••••••••••••••• . . #teenfashion #bepositive #nonegativity #staypositive #positivemind #positivethinking #keeppositive #teenstyle #teenbrand #tweenbrand #tweenstyle #tweenfashion #amazonfashion #like #love #smile #happy #happiness #smiles #brightsmile #teenmodel #headshots

Hatta

  • 19.11.2017 19:33
  • 2
  • 0

Gotta have standards Bruh. #ayylmao #petty #standards #quality #keeppositive

Resti Purwitasari

  • 19.11.2017 19:27
  • 23
  • 0

😢🙏💙 #bersyukur #selalubersyukur #Allahmahabaik #keeppositive #sayangmama . . #repost @tausiyahcinta_ . . Ibumu... adalah manusia yang mengandungmu.. yang rela bertaruh nyawa saat melahirkanmu.. yang pertama kali melihatmu dengan senyuman manis setelah perjuangan yang begitu menyakitkan.. yang membersihkan kotoranmu dan merawatmu saat sakit.. yang mengajarkanmu apa itu kehidupan.. ia mempelajarimu, memahamimu dan ikut belajar bersamamu.. . . ibumu.. ia menua seiring harapan tentang kesuksesanmu.. ia bahagia kamu cepat dewasa.. saat ia melihatmu tertawa... ia menggumam sesuatu sambil tersenyum, "nak.. waktu cepat sekali berputar.. tawa kecilmu, kini lebih lebar.." namun, senyum ibu tak lama.. sebab beban di pundakmu kian memberatkan.. hingga setiap waktu ia memikirkanmu di saat dekat atau pun berjauhan.. . . ibumu.. ia dan airmatanya selalu berhasil menjadi senyum di dalam matamu.. padahal hatinya tiada yang tahu.. bebannya adalah rahasia.. obat lelahnya adalah kamu. namun saat kamu mendewasa, ibumu kerap terluka.. oleh kata-kata dan caramu berbicara.. oleh sikap dan caramu menatapnya . . ibumu.. ibumu.. ibumu.. demikian Rasulullah Saw. berkata ketika suatu hari ada sahabat yang bertanya siapakah yang harus ia muliakan mula-mula, barulah setelahnya ayahmu . . ibumu yang mulia.. hanya ingin yang terbaik untukmu.. cinta ibumu kepadamu adalah seperti lilin yang dinyala api dan perlahan menjadikannya tiada.. . . takkan habis kata saat kamu bercerita tentang ibu.. namun semua kata-kata ibu menjadi habis saat kamu melukainya, saat kamu menodongkan kata-kata tajam karena kesalahpahamanmu atau memang ketidakberdayaannya.. itulah luka yang tak tampak dan hanya terasa olehnya, sedangkan olehmu? ya, kamu menyesal tapi setelah semuanya menancap dalam dan menjadi airmata saat ibumu sendirian.. . . ibumu yang mulia.. Jangan engkau lukai ia. Kejarlah cinta dan keridhoannya kepadamu agar Allah menjadi ridha terhadapmu.. . . Dari ‘Abdullah bin ‘Umar berkata, “Ridha Allah tergantung ridha orang tua dan murka Allah tergantung murka orang tua.“ . 📝@DP_angg1 ft @rudianto04 _______🌸🌸🌸 Follow @besyarishalihat #besyarishalihat

Nikinta N. D🌸

  • 19.11.2017 18:44
  • 30
  • 1

‎يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِى عَلَى دِينِكَ (Yaa Muqollibal quluub, tsabbit qolbii 'alaa diinik) Artinya : Wahai Dzat yang Maha membolak-balikkan hati, tetapkanlah hati kami di atas agamaMu Aamiin 3x YRA 😇🙏 #happyweekend . . #Allah #beautiful #gorgeous #instalike #andmore #likeforlike #likeforme #life #diary #hijabbers #inspirasihijab #photos #hijab #keeppositive #keepcalm #instagram #free #indonesia #2017

Qila

  • 19.11.2017 18:30
  • 24
  • 0

🔥🔥Mereka Kembali Mengganasss Lagiiii🔥🔥 Cash Incentive Achiever dari MMA Team Philippines 😨😨 Aduduuu,, rabakk poket Jessie & Bernadit Penerima Cash Out Point 1⃣8⃣0⃣0⃣0⃣ Peso 💰💰💰 Sape yg nk kasi sekelepuk cm tu cik kiah oiii 😂😂😂 Misi & Visi kami terus melahirkn fighter² mengejar impian di mana pn mereka berada 👊👊💥💥 Sama² kita terinspirasi tnpa hasad dengki. Apabila kita berlapang hati, lapang lah rezeki 😊 Berpgg pd 1 prinsip NO EXCUSE 🙅 Masih lum terlambat awk² semua utk merebut peluang. MSDollar masih berada di harga rendah😊 Jommmm roger Qila 011 333 86501 #MillionaireMentorAcademy #ThrillionGroupTeam #InternationalMillionaireDivision #IMD #KeepPositive #KeepRocketing #EntrepreneurNetwork #MSDollar #Business #Online #Marketing #Sales #BizOpp #MakeMoneyOnline #Phillippines #ThinkBig #HarworkPaysOff #InspireDaily #Malaysia #PassiveIncome #Money #Cash #Success #Lifestyle #Dreams

Caren Tan

  • 19.11.2017 18:24
  • 6
  • 0

Happy is simple😚 #keeppositive #nevergiveup #happyissimple #happiness

LAG@LOTVART

  • 19.11.2017 17:25
  • 33
  • 0

When you feel lonely and sad that no one understands you, remind yourself that the One who created your heart understands best what's going on in your heart! ~DBP~ #keeppositive #TrustAllah #keepfaith

Heni Susanti

  • 19.11.2017 16:14
  • 26
  • 2

PR ku masih banyak... untuk menjadi lebih baik memang harus belajar sepanjang waktu. Karena ilmu hidup tidak akan pernah cukup untuk dipelajari dan dipahami... harus bergerak berubah beradaptasi bersama perubahan itu sendiri... dan aku menikmati setiap jengkal waktu yang terjadi... I am sorry, please forgive me, I love you, thank you 🌷 #hoponopono #metime #flashcards #yogaflashcards #kiranattc #teachertraining #homework #keepstrong #keeppositive #bemyself #positiveenergy #positivelife

Surti Supprapti

  • 19.11.2017 15:58
  • 38
  • 4

Dia bukan orang yang tepat untuk saya, dan saya yakin orang yang tepat akan datang di waktu yang tepat pula nanti. Tugas saya saat ini adalah memperbaiki diri agar menjadi lebih baik dan sebisa mungkin untuk tidak melakukan hal-hal yang tidak diperbolehkan oleh Allah SWT. Jodoh pada akhirnya nanti akan bertemu, sejauh apapun jaraknya. Namun sedekat apapun jarak kalau bukan jodoh pasti tak akan bersatu. . . #mate #heartmate #bepatient #positivethinking #keeppositive #trusturself #behumble #stayistiqomah #heart #saveurself #saveheart #istiqomah #duniajilbab #hijabers #hijabgirl #style #hijabstyle #duniajilbab_indo #duniajilbabku #muslimahindonesia #muslimahindonesiaid #muslimahindonesiasaid #muslimahhijab #hijabtraveller #instagoods #instagood #instagram #beach #exploreindonesia #pesonasumbar

Laili Ma'rifah, drg

  • 19.11.2017 15:45
  • 175
  • 0

. . Tidak semua kegiatan sesamamu harus terlihat olehmu. Tidak semua waktu sesamamu harus kau tau. Dia punya kehidupan dan jalannya sendiri. Matamu mungkin melihatnya dengan sebelah saja. Namun yang perlu kau tau, baik buruknya sesuatu adalah bagaimana caramu melihat. Perbaiki jarak pandangmu 😊💕. . . . #keeppositive #lovelife

Founder Nappytalia™

  • 19.11.2017 15:36
  • 174
  • 14

🇮🇹 Oggi sorrido. Ringrazio Dio per la vita che mi dona tutti i giorni. Mi chiedevo se ce l’avrei fatta, oggi mi ripeto, se l’hai fatto una volta, puoi farlo ancora. A volte è difficile, ma tengo duro con la Sua grazia nel cuore, tutto è possibile. #BuonaDomenica ( 🇺🇸 in comments ⬇️) • • • • • #HappySunday #sunday #domenica #thankgod #smile #sorrideresempre #ididit #icandoitagain #evelynesafaawua #imprenditrice #blackbusinesswomen #blackwomen #survivor #keepwalking #keepworking #capelliafro #healing #strongblackwoman #melaninonfleek #melaninpoppin #representationmatters #igersitalia #italianinfluencer #bossladyeve #bossmindset #bepositive #keeppositive

Christopher Kellogg

  • 19.11.2017 15:18
  • 46
  • 2

Enjoy 😊 the small things! They are what the big things are made of! . . . . . . . . . . #success #KeepPositive #positivevibes #lifestyle #online #positivethinking

Hendry William

  • 19.11.2017 14:31
  • 196
  • 6

Last week performance at @youtubefanfest with @1milliondance Feel so grateful for this great experience. Gonna keep hustling with my dance path and stay humble! 🙏 • Choreography: @sorinaxx Dancers: @hendry_will @rendywhite Song: @jayparkitrightthere - I got this • Super love with the song and choreo! ❤ • • #latepost #lastfridaynight #ytffid #youtubefanfest #2k17 #1milliondancestudio #choreography #grateful #thanksgod #keeppositive #keepdancing #mypath #selfexplanatory #livedanceshare

Wulan Kalea

  • 19.11.2017 14:07
  • 32
  • 0

Terkadang utk lakukan sesuatu yg 'benar' diperlukan mental yg kuat & ketabahan hati yg tdk bertepi. Krn biasanya selalu akan timbul pro dan kontra dr 'kebenaran' tsb.. Yg terpenting kita ttp fokus mengerjakan bagian kita, selanjutnya serahkan pd Allah SWT utk menyelesaikan bagianNYA... . #lensed by @darwis_triadi . . #wulankalea #selfreminder #selfnote #mood #bwphotography #blackandwhite #keeppositive #keepfaith #janganlupabersyukur #janganlupabahagia #keepsmiling #keepshining

Elena Piccoli

  • 19.11.2017 13:23
  • 11
  • 0

We have strong walls, we are made from sun and shadows, but we are colored and finally gorgeous! That's it! Keep smiling! #gardalake #loading #smiling #keeppositive #meditationquotes #positivevibes #friend#serendipity #spiritualpath

Mekar Wijaya

  • 19.11.2017 13:15
  • 78
  • 4

Happiness isn't about getting what you want all the time. It's about loving what you have and being grateful for what you want. • • • #mysoulmate #love #happiness #keepsmile #keeppositive #begrateful #bethankful #persueourdreams #neverstoplearning #nevergiveup #thetopisthere #dreambig #faithfultilltheend #latepost #edisisayangdibuang

Idzumi Hasnan

  • 19.11.2017 12:21
  • 4
  • 0

Everyone has their own ups and down..it is how they deal with it that makes the difference.. ✌🏼️✌🏼✌🏼 #noedit #keeppositive #keepcalmandwatchsunset #idzumiheartsunset #sunset #portdickson

Daniel Cardo Agata Pakpahan

  • 19.11.2017 10:02
  • 35
  • 1

Colossians 3:23. Whatever you do, work at it with all your heart, as working for the Lord, not for human masters. Happy Sunday . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #trowback #alwaybehappy #faithful #salamkekinian #faithingod #positivevibes #positive #positivethinking #bepositive #keeppositive #instagood #instafeed #instame #biblequotes #faith #keepsmile #beyourself #feeds #faithfullyfit #photography #photoshoot

Ilham Fajrin Triwanto

  • 19.11.2017 09:52
  • 3
  • 0

We have a PLAN. God also has PLAN #keeppositive :')

Muhammad Syahhidan Redzuan

  • 19.11.2017 07:37
  • 72
  • 6

Hidup jgn toleh belakang sbb xde org nk jalan kebelakang kecuali MJ 💪🏻💪🏻💪🏻 📸gambar cuti dari @acongaziq #keepmoving #keeppositive #ynwa #2k17 #syiedanredzuan

Ricky Ling

  • 19.11.2017 07:28
  • 5
  • 0

Lunch.... maggie kari + kerja bertimbun =perut kenyang memori otak pun penuh.... #SundayWorking #KeepStrong #KeepPositive

  • 19.11.2017 07:20
  • 4
  • 0

Good vibes... #keeppositive #goodenergy #alewood

Hasyim

  • 19.11.2017 07:14
  • 6
  • 0

Semoga Messi dkk. bisa merebutnya tahun depan #Argentina #Juarapialadunia2018 #KeepSpirit #DontBeLost #Winner #keeppositive

Rhesti laila ulfa

  • 19.11.2017 05:58
  • 23
  • 14

lalu apakah aku ?? sebuah penyedap kehidupan. . . . AKU adalah perasaan di dalam jiwa setiap anak manusia. . . . Selamat pagi, selamat meraih mimpi awali dengan doa dan pengharapan akan kebaikan di setiap hari 😊✌️ #trustyourself #loveyourselffirst #keeppositive #keepmoveing #Allahloveus #poemsporn #puisianakbangsa #karyamanusia

MILLIONAIRE MENTOR ACADEMY

  • 19.11.2017 05:20
  • 51
  • 3

Selamat hari minggu , Happy Weekend Days . Bonus 1thn 1x tu BIASA Bonus 1 bln 1x tu LUAR BIASA Online ari² tu BIASA Online duit masuk ari² tu LUAR BIASA . 🎉🎉🎉ⓒⓞⓝⓖⓡⓐⓣⓢ🎉🎉🎉 ⇨ Pak Awie Cash Out RM 3000 ❗ . Kejayaan tidak mengenal siapa anda, Usaha anda yg menentukn kejayaan anda 👊👊💥💥 Kami da nampak jalan kejayaan setelah kami bermula. Alhamdulilah makin ramai yg berjaya atas platform ini. . Modal UTAMA 💁 HATI YG SADO 💪💪 & NIAT MAHU BERUBAH😎😎 Let's Join Our Team 🙋🙋 . Msg Me For More Details⤵ . www.wasap.my/60172672987 #MillionaireMentorAcademy #MMAteamMady #msdollar #msdtuduit #3StepPlus #EntrepreneurNetwork #KeepPositive #KeepRocketing #Business #Currency #Money #Invest #Profit #Hustle #Rich #Millionaire #FollowMeGood #Mindfulness #MindfulnessCoach